Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karácsonyi ajándékok

Cikkek

Ajándékok kicsiknek és nagyoknak!

2010.11.17

Kép

Megállíthatatlanul közeledik a december, ami nem csak a várható télre jellemző hideg idővel köszönt minket, hanem megkezdődik a nagy karácsonyi ajándékvadászat is, amit sokan hajlamosak tologatni maguk előtt, mint egy nehéz dobozt, de ha jobban belegondolunk, ajándékozni öröm! Ajándékötleteimmel szeretném megkönnyíteni a hajtóvadászatot, és mindenkit arra bíztatnék, hogy az ún. "karácsonyi stressz" (én még sosem tapasztaltam) elekerülése végett idejében fogjon hozzá szerettei ajándékainak beszerzéséhez. Ne teher legyen az üzletek járása, hanem töltsön el minket az öröm és gondoljunk arra a pillanatra, amikor szerettünk megható köszönetét hallgatjuk.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Karácsonyi ajándékok | Hozzászólások: 1

Ajándéköteletek

2009.12.03

Sokan gondba vagyunk karácsony előtt, hogy minek örülének legjobban a szeretteink. Összegyűjtöttem néhány pénztárca kímélő ötletet, ami segíthet a választásban! Jó ajándékozást! Nem az ajándék értéke a fontos, hanem az, hogy szeretettel adjuk át!Jobb adni, mint kapni!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Karácsonyi ajándékok | Hozzászólások: 1

Karácsonyi illemtan

2009.11.26

Kedves szokás az ajándékozás. Figyelmességet árul el, örömet okoz nemcsak a megajándékozottnak hanem az ajándékozónak is.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Karácsonyi ajándékok | Hozzászólások: 0

Karácsonyi üzenetek

2009.11.26

 

Kép

Nem árt idejében felkészülni a karácsonyi sms-eket illetően. Ismerős a helyzet, mikor szenteste az ember buzgón keresgél a karácsonyi sms-ek között, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb barátainknak, szeretteinknek?! Még a nagy karácsonyi hajrá előtt érdemes kiválasztani a kedvenc karácsonyi üzenetünket és elmenteni a telefonunkba, hogy azt karácsonykor már csak el kelljen küldeni. Összegyűjtöttem néhány kedves karácsonyi üzenetet. Jó szemezgetést!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Karácsonyi ajándékok | Hozzászólások: 0